WINNER KIDS accelerator de competențe

Cu toții ne dorim ca micuții noștri să aibă parte de tot ce este mai bun în viață, să depășească ușor obstacolele, să fie încrezători și cu o atitudine pozitivă, să se se integreze în comunitate și să-i respecte regulile, să se facă înțeleși și să-și exprime emițiile sau nevoile, să rezolve cu succes conflict și să învingă, până la urmă, în orice situație. Toate acestea sunt posibile atunci când ne îngrijim să-i dezvoltăm copilului competențele psiho-sociale necesare, care pot fi dobândite prin exercițiu, îndrumare și acumulare de experiență. Chiar cu asta ne ocupăm prin activitățile interactive și stimulante Winner Kids.

Pregătirea pentru viață, înfățișând copiilor situații posibile, și valorificarea/transformarea potențialului lor în competențe pentru toată viața, sunt scopurile pe care le urmărim prin activitățile desfășurate în cadrul programelor Winner Kids.

Educatorii, trainerii care se ocupă de aceste programe organizează activitatea într-un mod interactiv, orientat exclusiv pe confortul copiilor, empatizând cu aceștia, astfel încât ei să poată deprinde abilități durabile precum asumarea responsabilității, a ști să lucreze în echipă și să aprecieze rolul efortului colectiv în atingerea scopurilor, gestionarea emoțiilor, autocunoașterea, participarea atentă la conversație prin exersarea rolului de ascultător, curajul de a lua decizii și capacitatea de a învăța din orice tip de experiență, fie eșec sau succes și multe altele.

La sfârșitul fiecărui an școlar, prichindeii vor primi și diplome pe care să le adauge în colecția personală, diplome care să le reamintească experiențele din care au învățat și realizările lor pe parcursul programului, în semn de răsplată pentru cooperare și participarea atentă la activități.

Opționalul Winner Kids se poate desfășura și în limba engleză.