Oferta educationala

Gradinita-Bel-Sorriso-ofertaGradinita BEL SORRISO are ca scop formarea de copii cu resurse adaptabile la solicitarile sociale si cu un sistem axiologic bine conturat.

Asiguram copiilor un cadru optim pentru a le favoriza implicarea activa si creativa in actul educational, la inceputul formarii lor ca cetateni responsabili ai societatii civile. Toate schimbarile si inovatiile in educatie ii afecteaza direct pe copii,prin urmare ei trebuie se fie considerati parteneri in procesul educational.

Gradinita BEL SORRISO ofera beneficiarilor ei directi, copiii, in primul rand personal calificat, capabil sa asigure folosirea celor mai eficiente cai si metode in activitatea cu acestia, imbinand ideile pedagogice traditionale autohtone cu ideile alternative moderne din lume, respectand planul de invatamant si programa aprobata de MEN(cu extinderi).

Personalul angajat al unitatii de invatamant ajutat de dotarea materiala de exceptie va urmari atat orele prevazute in programa cat si la optionale, formarea copiilor tinand seama de cerintele viitorului.

Prin activitatile desfasurate se urmareste pregatirea copiilor pentru scoala, activitatile instructiv-educative urmarind programa aprobata de Ministerul Educatiei Nationale cu extinderi, extinderi ce conduc la obtinerea performantei.

Ne propunem sa fim o gradinita democratica pentru copii, cu structuri clar definite, cu relatii bazate pe incredere si respect reciproc.

 

De ce noi?

Deoarece prin activitatile desfasurate promovam performanta, competitia, cooperarea si incurajarea initiativei individuale. Curriculum la decizia scolii este diversificat, atractiv si realizat prin consultarea elevilor si parintilor.

Programul educativ cuprinde:

  • activitati obligatorii (din programa aprobata de MEN), cu extinderi ce conduc la performanta
  • limba engleza zilnic
  • activitati optionale: dans (balet), inot (pe toata perioada anului), aikido, limba engleza (evaluata la sfarsitul anului prin examen cu atestat Cambridge), pian, WINNER KIDS (accelerator de competente)
  • activitati extracurriculare: excursii, vizite la muzee, vizionari spectacole de teatru si circ)

O metoda specifica de lucru cu copiii o reprezinta dramatizarile din operele marilor clasici: I.L.Caragiale, H.CH. Andersen, W. Shakespeare, Sir Arthur Doyle, Oscar Wilde.