Gradinita Privata

Primii pasi in viata, primele emotii, primele amintiri se petrec la varsta prescolara, atunci cand, fragilitatea copiilor are nevoie maxima de protectie si afectiune. La gradinita se intampla primii pasi constienti ai copilului intr-o comunitate, interactiunea cu ceilalati, comunicarea. Primele repere in viata viitorului scolar sunt esentiale pentru dezvoltarea sa ulterioara.
Stim foarte bine toate acestea si, mai ales, ce responsabilitate nobila avem, in formarea acestor copii. Gradinita ,,Bel Sorisso” isi canalizeaza efoturile, prin oamenii sai devotati, catre cele mai fericite si optime rezultate. Ne asumam menirea ca acesti copii sa devina oameni puternici si increzatori in fortele proprii. De aceea, oferim celor ce aleg sa construiasca impreuna cu noi, destinele celor mici, conditii la cele mai inalte standarde de confort fizic si emotional. Am ales cadre didactice competente, tinere si determinate, cu vocatie pentru aceasta minunata profesie. Doamnele educatoare stiu ca esentiala in relationarea cu copiii este caldura umana si dragostea pentru ceea ce fac. Doar in acest fel, educatia si bagajul de informatii necesar varstei mici, pot fi asimilate cu placere, fara eforturi peste puterile lor si temeinic.

Fiecare copil in parte se bucura de atentia si ingrijirea de care are nevoie si este abordat conform felului sau da a fi si de a reactiona. Tandretea cu care sunt tratati cei mici  la aceasta varsta ii va modela sanatos pentru intreaga viata . Acordam un interes special inteligentei emotionale cat si bagajului educational si genetic cu care dragii nostri  prescolari vin  din familiile lor.
De asemenea, ambientul, atmosfera generala pe care le-o ofera Gradinita ,,Bel Sorisso” sunt concepute pentru a oferi copiilor o stare de bine, confort, odihna, recreere si buna dispozitie. Dispunem de o baza materiala moderna, aliniata celor mai noi standarde, materiale didactice si jucarii specifice varstei.   Salile de clasa, sala de sport si locurile de joaca sunt gandite ca spatii optime ,frumoase si luminoase pentru a oferi cel mai bun ambient pentru dezvoltarea personala a celor mici.
Facem totul cu  multa dragoste, cu gingasie si tandrete. Evolutia copiilor care, prin parintii lor, aleg Gradinita ,,Bel Sorisso” este proiectul nostru pe termen lung, pana acum, castigat. Institutia este acreditata definitv de catre Ministerul Educatiei si Invatamantului din Romania. Va asteptam cu drag sa ne cunoasteti si sa pornim cu incredere si optimism pe drumul fericit al construirii de oameni frumosi.

Prin programele sale educative obligatorii, optionale si extracurriculare gradinita BEL SORRISO urmareste realizarea unor obiective pedagogice bine definite:

 • insusirea notiunilor de comportament civic si de buna purtare
 • deprinderea primelor indemanari intelectuale
 • insusirea primelor notiuni de limba straina
 • stimularea potentialului creativ al copilului
 • initierea pe calculator
 • formarea auzului muzical prin cursuri de muzica de catre profesori de specialitate
 • fomarea si modelarea corpului prin cursuri de dans sportiv si inot

Activitatile instructiv-educative urmaresc programa MEN cu extinderi ce conduc la obtinerea performantei (evaluate prin concursuri pe nivel de varsta si chiar mai avansate).

Programul educativ al gradinitei:

activitati obligatorii
activitati optionale
activitati extracurriculare

La gradinita noastra copiii sunt impartiti pe urmatoarele grupe de varsta:

grupa mini (1,5 – 3 ani)
grupa mica (3 – 4 ani)
grupa mijlocie (4 – 5 ani)
grupa mare (5-6 ani)

Curriculum obligatoriu:

Arii curiculare:

 • Educarea limbajului
 • Activitate matematica
 • Cunoasterea mediului
 • Educatie pentru societate
 • Activitati practice(lipire, decupare, origami, etc) si elemente de activitate casnica
 • Educatie muzicala
 • Educatie artistico-plastica(desen, pictura, modelaj, olarit, ceramica)
 • Educatie fizica