Bel Sorriso- Centru autorizat, acreditat pentru pregatirea examenelor Cambridge

Scoala Bel Sorriso a devenit Bronze member of the British Council pentru pregatirea examenelor Cambridge datorita numarului mare de candidati pregatiti pentru sustinerea examenelor si a rezultatelor excelente obtinute de acestia.

4-cambrige 5-cambrige

2-cambrige

Atestatele Cambridge reprezinta o evaluare transparenta si realista, plina de motivatie pentru copiii ce vor sa invete limba engleza. Pregatirea copiilor incepe inca de la gradinita. In grupele mici oral, pe vocabular, si incepand cu grupa mijlocie prin metode Early Bird Readers, copiii incep deja sa citeasca cuvinte scurte, astfel incat la Clasa Pregatitoare deja sustinem primul examen Cambridge YLE- nivel Starters.

La Scoala Bel Sorriso, in fiecare an se organizeaza examene pentru obtinerea certificatelor internationale de limba engleza Cambridge(YLE Starters, Movers, Flyers, ) si de asemenea, continuam pregatirea copiilor pentru obtinerea atestatelor KET si PET inca de la cls. a-III-a, a-IV-a pentru a putea face fata cu brio concurentei in cadrul examenelor de admitere la Colegiile bilingve unde isi aleg sa continue studiile gimnaziale.

In conformitate cu documentul nr. 40029/19.05.2015 emis de Ministerul Educatiei, certificatele obtinute, cu punctaj de minim 11 scuturi, in urma sustinerii examenului Cambridge English: Movers sau Flyers, echivaleaza proba examenului de admitere la clasa a-V-a intensiv Limba Engleza sau clasa a-V-a nivel gimnaziu in cadru colegiilor precum Cosbuc, Lazar, Cantemir, etc.

 

Bel Sorriso- Succes with Cambridge! Performanta in invatarea limbii engleze

Menite sa evalueze competentele de limba engleza ale copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani, testele Cambridge English Young Learners(YLE), KET si PET, reprezinta inceputul calatoriei in minunata lume a invatarii limbii engleze, incurajeaza copiii sa invete, monitorizandu-le evolutia. Ei sunt incurajati sa utilizeze toate cele patru competente: citit, scris, intelegere si conversatie.

Testele Cambridge YLE ofera copiilor o directiva clara pentru imbunatatirea cunostintelor de engleza, recompenseaza eforturile lor de a studia limba si reprezinta o prima experienta utila a testarilor internationale.

Beneficiile sustinerii examenelor Cambridge YLE

  • Certificatele obtinute in urma examenelor de limba engleza Young Learners (YLE), nivelurile Movers si Flyers, administrate de British Council, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competenta lingvistica la admiterea in clasa a-V-a cu program intensiv de limba engleza.
  • Este cel mai bun mod de a evalua progresul copiilor in studiul limbii engleze si reprezinta un contact pozitiv cu un examen international.
  •  Incurajeaza copilul sa comunice in limba engleza in situatii reale si ii creaza o atitudine pozitiva fata de testele de limba engleza.
3-cambrige

Niveluri de testare

Cambridge English: Starters
Cambridge English: Movers
Cambridge English: Flyers
Key English Test(KET)
Cambridge English: Preliminary (PET)