Program Before / After School Bel Sorriso

Un segment de timp util si necesar este cel acordat orelor de dupa programul scolar. Rigorile programului de lucru al parintilor ii indreptatesc pe acestia sa gaseasca modalitati optime de lucru si supraveghere pentru copiii lor.after school

In sprijinul acestor necesitati concrete, programele de After school “Bel Sorisso” ofera elevilor sai confort fizic si spiritual pentru petrecerea eficienta a timpului de dupa scoala. Au fost si sunt intampinati cu bratele deschise , copiii care au urmat cursurile noastre sau ale altor scoli. Stim ca timpul petrecut in orele de dupa cursuri este esential pentru formarea armonioasa a personalitatii elevilor. Oferim afectiune,  caldura umana si protectie afectiva copiilor , pentru a reusi, astfel, in mod fericit sa isi dezvolte cunostintele si competentele in exercitiul invataturii. De aceea, prin cadrele didactice devotate si determinate, after-school_belsorriso-001le suntem alaturi elevilor, la pregatirea  temelor pentru scoala,, clarificand orice nelamurire sau dificultate de intelegere din cursurile predate anterior.

Dascalii nostrii se adapteaza fiecarui mod de predare cu care copiii sunt deja obisnuiti. Avem ca prioritate perfectionarea limbii engleze, la nivelul necesar si specific varstei scolarilor, pentru a obtine atestarea  Cambridge.

In limita timpului si a optiunilor individuale, programul after school “Bel Sorisso” propune ore de inot, dans , aikido, sah, limba germana, activitati artistice specifice dezvoltarii creativitatii si abilitatilor proprii fiecarui elev.

Stim ca atmosfera generala si climatul afectiv oferit de after-school include specificul unei familii spirituale de care cei mici au foarte mare nevoie. Ne propunem ca parintii care aleg pentru copiii lor after-school “Bel Sorisso” sa stie ca vor avea copii destinsi, curiosi, educati si veseli. Ne asumam responsabilitatea de a suplini spatiul emotional, educational si logistic necesar pregatirii unor copii frumosi, spre a deveini adulti de succes.after-school_belsorriso-000

Puteti beneficia de programul Before / After School unde copilul dvs. se va afla intr-un mediu sigur, isi  va efectua temele si alte activitati suplimentare intr-un spatiu unde se simte confortabil si sub supraveherea  cadrelor didactice.

Pretul programului Before / After School : 1000 ron

Sunt incluse in pret :

  • masa de pranz si gustarea de la ora 16:00
  • efectuarea temelor sub supravegherea unui cadru didactic plus activitati suplimentare ( daca timpul ne permite)
  • limba engleza
  • transportul de la scoala la after-school si de la after – school – acasa

Activitati optionale:

  • Dans/ Balet
  • Inot (pe tot parcursul anului)
  • AIKIDO
  • Pregatire pentru Examenul Cambridge
School-Choir